MANİSA - Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında Altın Madalya kazanan Milli Güreşçimiz Kerem Kamal, Vali Karadeniz’i ziyaret etti.

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 60 kiloda mücadele ederek altın madalya kazanan Milli Güreşçimiz Kerem Kamal, Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçimiz Kerem Kamal’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Antrenör Süleyman Güngör ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Buldu eşlik etti.

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztürk, Macaristan’ın Başkenti Budapeşte'de gerçekleştirilen şampiyona finalinde Bulgar rakibini 5-0 mağlup eden milli güreşçi Kerem Kamal’ın altın madalya kazanarak büyüklerde ilk kez Avrupa Şampiyonu olduğu bilgisini vererek; “Güreş Eğitim Merkezinde Kerem Kamal gibi Olimpiyatları hedefleyen şu an 30 tane sporcumuz var. Bunların yaklaşık 15 tanesi milli sporcumuz. En son yapılan Türkiye Şampiyonasında takım olarak Türkiye ikincisi olduk. Sporcularımız 2028 Olimpiyatlarına hazırlanıyorlar.”

“Örnek bir sporcu olmak istiyorum”

2022 Dünya Güreş Şampiyonası için çalışmalarına şimdiden başladığını ifade eden Milli Güreşçi Kerem Kamal, “Büyüklerde ilk altın madalyam. Umarım bu başlangıç olur. Örnek bir sporcu olmak istiyorum. Sırada Dünya Şampiyonası, 2024 Paris Olimpiyatları var. Dünya Şampiyonu olabilmek için elimden geleni yapacağım ve madalyayı ülkeme kazandıracağım." Dedi.

Vali Yaşar Karadeniz’de yaptığı konuşmada Manisa’ya spor alanında büyük ve güzel yatırımlar yapıldığını ve buralarda yetenekli sporcular yetiştiğini belirterek, “Hedefimiz Kerem Kamal gibi başarılı sporcularımızın artması. Bu amaç doğrultusunda çocuklarımıza ilimizde birçok branşta kurslar verilerek çocuklarımızın yetenekleri ortaya çıkarılmakta. Gençlerde 3 kez Dünya Şampiyonu olan ve bu yıl da büyüklerde Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran Milli Sporcumuz Kerem Kamal’ı tebrik ediyor; bu başarılarına yenilerinin de ekleneceğine inanıyorum. Eminim büyükler Dünya Şampiyonası ve olimpiyatlarda da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edecektir.” Dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 16.04.2022 09:19:00 819 0
Tarih: 16.04.2022 09:19 Güncelleme: 16.04.2022 09:19
Haberi Sesli Oku