Anahtar Kelimeler: Gemicioğlu Caddesi Prestij Kazanacak

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde şehrin güzelliğine güzellik katan prestij cadde yatırımlarına Manisa merkezde yenilerini ekleyecek. Bu kapsamda, çalışmalar ilk olarak Avni Gemicioğlu Caddesi ile bu hafta başlayacak. Üstyapı yatırımından önce sorunsuz bir altyapı için caddede MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu hattı yenilenecek ve yağmur suyu hattı döşenecek.

İl genelinde şehrin çehresini değiştiren yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezde prestij cadde yatırımlarına yenilerini ekliyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Meclis kürsüsünde yapılacak olan prestij cadde çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İlk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Avni Gemicioğlu Caddesi’nde 1150 metre içme suyu, 585 metre de yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapılacak olan iş kapsamında detayları paylaşan Palabıyık, “Saruhanlı, Gördes ve Gölmarmara ilçelerimizde 94 milyon TL yatırım bedeli ile başlattığımız prestij cadde düzenlemelerine Manisa merkez Avni Gemicioğlu Caddesi ile devam edeceğiz. İhalemizi yaptık. Yaklaşık 3 milyonluk altyapı çalışmamıza, hayırlısıyla bu hafta yani Cumartesi günü ilk kazmayı vuracağız” ifadelerini kullandı.

Avni Gemicioğlu’nda ilk kazma Cumartesi günü vurulacak

Açıklamalarında diğer prestij cadde düzenlemesi yapılacak noktaları da söyleyen Palabıyık, “Şehzadeler Belediyemiz işbirliği ile ayrıca Alçıtepe ve Erler Caddesi, İbrahim Gökçen, Çarşı ve Atatürk Bulvarları, PTT ve Çevresinde yapacağımız prestij cadde düzenlemeleri için de hazırlıklarımız sürüyor. Sağlıklı altyapı ile gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel bir kent inşa etmek için yaptığımız yatırımlara sürekli yenilerini ekliyoruz” dedi.



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 9.11.2022 09:52:00 1451 0
Tarih: 09.11.2022 09:52 Güncelleme: 09.11.2022 09:52
Haberi Sesli Oku