SARUHANLI - Dünya genelinde yaşanan pandemi süreci, AVM sektörünü de olumsuz etkiledi. Buna karşın özellikle HES kodu uygulamasının devam etmesi, girişlerde ateş ölçümü yapılması ve hijyen kurallarına eksiksiz bir şekilde uyulması AVM’lerin güvenilir ortamlar olmasını sağladı. Öte yandan aşı uygulamasının kesintisiz sürmesi ve yerinde karar dönemine geçilmesiyle birlikte risk gruplarına göre bazı şehirlerde AVM’lerin cumartesi günleri açık olması da 2021’de olumlu gelişmelerin yaşanacağına işaret ediyor. Açık havada alışverişin getirdiği avantajlarla yeni dönemi karşılayacaklarını belirten İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, yerinde karar dönemiyle birlikte sektörün eski canlılığına tekrar kavuşmaya başlayacağını belirtti.

AVM’lerin güncel durumu hakkında bilgiler veren İsfanbul Alışveriş Caddeleri Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, alışveriş merkezlerinin yıl boyunca durağan dönemler yaşadığını, buna rağmen yerinde karar dönemiyle birlikte sektörün eski canlılığına tekrar kavuşacağını söyledi.

Baştürk, “Alışveriş merkezleri tüm dünyayı sarsan pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerin başından geldi. Tam bir yıldır kapalı, kısmi kapalı ve kısıtlı kapasite ile çalışmak perakende sektörünün ana gündemi oldu. Tüm bu yaşananlardan sonra bugünlerde yeni gündem ise tekrar açılma süreci. Özellikle yeme-içme sektörünün uzun süreli kapalı kalması, sektör aktörlerini zora soktu” dedi.



MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 3.03.2021 14:18:00 11579 0
Tarih: 03.03.2021 14:18 Güncelleme: 03.03.2021 14:18
Haberi Sesli Oku