MANİSA - Darbe girişimi sonrası attığı tweet´lerle tepki çeken Manisa Celal Bayar Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 

Attığı Tweet´ler Olay Olmuştu! Eski Rektör Pakdemirli de Gözaltında

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Daha önce kurumla ilişiği kesilen Prof. Dr Pakdemirli´nin dışında, aynı üniversitede görev yaparken daha önce görevden uzaklaştırılan 19 öğretim üyesi de gözaltına alındı. Pakdemirli´nin de aralarında bulunduğu toplam 20 kişi Manisa Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. 

BABASI VE KARDEŞİ ÖLMÜŞTÜ 

Mehmet Pakdemirli´nin babası Ekrem Pakdemirli geçen yıl 31 Aralık´ta bahçesinde başına makine parçasının çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Ekrem Pakdemirli´nin kızı 54 yaşındaki Ayşe Pakdemirli Anlatıcı da, babasının ölümünden yaklaşık bir ay sonra geçen 26 Ocak´ta İzmir´in Torbalı ilçesi ile Karakuyu arasındaki çiftliğinin yakınlarında ölü bulunmuştu.

PAKDEMİRLİ´NİN TWİTTER MESAJLARI TEPKİ TOPLADI

Mehmet Pakdemirli´nin darbe girişiminden sonra 22 Temmuz´da twitter hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekici. Pakdemirli´nin bu mesajlarının FETÖ üyeleri arasında şifreli mesajlaşma olduğunu öne sürüldü. O mesajda şöyle yazdığı görüldü:

"Vekilim şanı yüce olan Allah´tır. O ne güzel vekildir. Dost istersen Allah yeter. O dost ise herkes düşmanın olsa önemi yok. Ülkem için kim engellerse engellesin, şartlar ne kadar ağır olursa olsun. Şubat soğuklarında beni ısıtan Rabbim ister ve dilerse temmuz sıcaklarında da ferahlatır. Ondan başka güç ve kudret tanımıyorum, çalışmaya azimliyim. Bugün yurtdışı dergiye makale gönderdim. İnsanlara merhamet etmeyen kimseye de Allah merhamet etmez (Müslim, Fezail, 66) Sabret! Çünkü, Allah iyilik edenlerin mükafatını zayi etmez.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.07.2016 12:13:19 1062 0
Tarih: 26.07.2016 12:13 Güncelleme: 26.07.2016 12:13
Haberi Sesli Oku