MANİSA - MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Tesislerinin çevre izin ve lisans süreci çalışmalarını başlattı.

Gediz ve Bakırçay havzalarında alıcı ortam su kalitesinin yükseltilmesini ve doğal kaynakların korunmasını hedefleyen, bu amaçla dev yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığınca işletilen arıtma tesislerinin çevre izin ve lisans sürecini başlattı. Akhisar ve Alaşehir Atıksu Arıtma Tesislerinde süreçlerin tamamlandığını belirten MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, diğer Atıksu Arıtma Tesislerinin de uygunluk yazılarının Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlendiğini belirtti.

Yüzde 15´lik indirimden yararlanılmaya başlandı

Konuyla ilgili bilgi veren MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, ?Genel Müdürlüğümüz tarafından Çevre Kanununun 29. maddesi çerçevesinde Atıksu Arıtma Tesislerinin teşvik tedbirlerinden faydalanılması planlanmış olup, bu yıl içerisinde Akhisar ve Alaşehir Atıksu arıtma Tesisleri için geri ödeme belgesi başvurusunda bulunulmuştur. Ayrıca Genel Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren diğer Atıksu Arıtma Tesisleri için ilgili elektrik dağıtım şirketi ile görüşüp, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun belirlemiş olduğu Atıksu Arıtma Tesisleri için uygulanan yüzde 15´lik indirimden yararlanmaya başlanılmıştır? dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlendi

Daire Başkanı Ali Oztozlu, ?Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü´nün 5 Mayıs 2015 tarih ve 2015/6 sayılı genelge ile gerekli başvuruların yapılmasını istediği Atıksu Arıtma Tesisleri kimlik belgeleri, Genel Müdürlüğümüz tarafından işletilmekte olan 13 Atıksu Arıtma Tesisi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlendi? diye konuştu. 



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.03.2016 17:39:47 588 0
Tarih: 01.03.2016 17:39 Güncelleme: 01.03.2016 17:39
Haberi Sesli Oku