MANİSA - MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Tesislerinin çevre izin ve lisans süreci çalışmalarını başlattı.

Gediz ve Bakırçay havzalarında alıcı ortam su kalitesinin yükseltilmesini ve doğal kaynakların korunmasını hedefleyen, bu amaçla dev yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü, Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığınca işletilen arıtma tesislerinin çevre izin ve lisans sürecini başlattı. Akhisar ve Alaşehir Atıksu Arıtma Tesislerinde süreçlerin tamamlandığını belirten MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, diğer Atıksu Arıtma Tesislerinin de uygunluk yazılarının Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlendiğini belirtti.

Yüzde 15´lik indirimden yararlanılmaya başlandı

Konuyla ilgili bilgi veren MASKİ Atıksu Arıtma Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, ?Genel Müdürlüğümüz tarafından Çevre Kanununun 29. maddesi çerçevesinde Atıksu Arıtma Tesislerinin teşvik tedbirlerinden faydalanılması planlanmış olup, bu yıl içerisinde Akhisar ve Alaşehir Atıksu arıtma Tesisleri için geri ödeme belgesi başvurusunda bulunulmuştur. Ayrıca Genel Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren diğer Atıksu Arıtma Tesisleri için ilgili elektrik dağıtım şirketi ile görüşüp, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu´nun belirlemiş olduğu Atıksu Arıtma Tesisleri için uygulanan yüzde 15´lik indirimden yararlanmaya başlanılmıştır? dedi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlendi

Daire Başkanı Ali Oztozlu, ?Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü´nün 5 Mayıs 2015 tarih ve 2015/6 sayılı genelge ile gerekli başvuruların yapılmasını istediği Atıksu Arıtma Tesisleri kimlik belgeleri, Genel Müdürlüğümüz tarafından işletilmekte olan 13 Atıksu Arıtma Tesisi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlendi? diye konuştu. 



TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.03.2016 17:39:47 419 0

Tarih: 01.03.2016 17:39
Haberi Sesli Oku
16.04.2025 14:19:00