Anahtar Kelimeler: 0

Ülkü Adatepe’nin Vefatı…

TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞOLSUN

 

SARUHANLI - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Saruhanlı Şubesi Başkanı Kazım Güler, Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe’nin ölümüne büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

 

ADD Şube Başkanı Güler, Kardelen muhabirine yaptığı açıklamada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ülkü Adatepe’nin ölümünü büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunduğunu ifade ederek şunları kaydetti;

 

“Türk Milletinin başı sağ olsun. Kendisi bizim değerli bir büyüğümüzdü, zaman zaman görüşüp konuşurduk. Kendisini 2 yıl önce ilçemizde ağırlamış, onunla tanışma fırsatı bulmuştuk. Gerçekten üzgünüz. Başımız sağ olsun.”

 

 - Çağdaş Bir Türk Kadınıydı -

 

NURİYE - Saruhanlı’ya bağlı Nuriye Beldesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Hasan Karapehlivan ise Adatepe’nin Atatürk’ün çizgisinden şaşmayan çağdaş ve modern bir Türk kadını olduğunu kaydetti.

 

Karapehlivan şöyle dedi; “Ülkü Adatepe, Mustafa Kemal Atatürk’ün yetiştirdiği gibi büyüdü ve onun çizgisinden hiç şaşmadı. 2 yıl önce beldemizi ziyaret emiş, belde halkıyla birlikte güzel bir gün geçirmiştik. Allah rahmet eylesin, ölümü bizi derinden üzdü.”

 

 - Ülkü Adatepe Yarın Toprağa Verilecek -

 

İSTANBUL - Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin cenazesi yarın İstanbul'da toprağa verilecek.

 

Ülkü Adatepe'nin cenazesi, Akyazı Devlet Hastanesi morgundan alınarak Şişli Belediyesi'ne ait bir ambulansla İstanbul'a getirildi. Adatepe'nin cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki morga konuldu.

 

Cenazenin morga konulması sırasında Adatepe'nin oğlu Ahmet Kemal Doğançay, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Adatepe'nin akrabaları da hazır bulundu.

 

Adatape'nin cenazesi yarın ikindi vakti Teşvikiye Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

Haber Merkezi



SESO'DA Gürcan Cengiz, başkan seçildi

Saruhanlı'da vefat...

Manisa Ticaret Borsası’ndan Saruhanlı İlçe Tarımına Ziyaret

Saruhanlı’nın Nüfusu 58 Bin 475 Oldu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Gülşah Durbay Futbol Turnuvası’nda Taşdibi Güldü

Hafız Öğrencilerden Ekrem Başkan’a Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
2.08.2012 18:29:10 752 0
Tarih: 02.08.2012 18:29 Güncelleme: 02.08.2012 18:29
Haberi Sesli Oku