GÜNDEM - Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 77. yılında Saruhanlı İlçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Saruhanlı´da Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Vekili Üsteğmen Egemen Aras, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve diğer protokol üyeleri siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anma töreninde ilçede ki kurum ve kuruluşlar çelenklerini Atatürk anıtına sundu. Protokol üyeleri ve törene katılanlar daha sonra 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Bu esnada bütün araçlar klaksonlarını, bazı fabrikalar ise sirenlerini çaldı. Tören, istiklal marşının okunmasıyla sona erdi.

- ETKİNLİK DÜZENLENDİ - 

Saruhanlı´da 10?14 Kasım ?Atatürk Haftası? nedeniyle Saruhanlı Neval Yaralı Mili Egemenlik Eğitim Kurumları tarafından etkinlikler düzenledi. Çelenk koyma töreninin ardından Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. Atatürk ile ilgili anılar anlatıldı.

Programın sonunda, 10 Kasım nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.11.2015 14:51:47 954 0
Tarih: 10.11.2015 14:51 Güncelleme: 10.11.2015 14:51
Haberi Sesli Oku