Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10343,3%-2,86
  • DOLAR

    32,67% 0,08
  • EURO

    35,12% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2446,98% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3928,38% 0,00

Atatürk Ormanını Yürüyerek Geçtiler

Atatürk Ormanını Yürüyerek Geçtiler

NURİYE - Saruhanlı İlçesinde, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74. yılı anma töreni etkinlikleri kapsamında "Atatürk'e saygı yürüyüşü" düzenlendi.

Atatürk’e Saygı Yürüyüşü…

5 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

 

NURİYE - Saruhanlı İlçesinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 74. yılı anma töreni etkinlikleri kapsamında “Atatürk’e saygı yürüyüşü” düzenlendi.

 

Yürüyüşe Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Savcı Yaşar Ali Sarı, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

“Atatürk’e Saygı Yürüyüşü” Nuriye Beldesi’nden Kemiklidere Köyü köprüsüne kadar olan 5 kilometrelik orman yolunda yapıldı. Yürüyüşe katılan yaklaşık 60 kişi Nuriye Beldesinden 3 buçuk kilometre ötedeki Atatürk Ormanı Yangın Ekibi binasına kadar yürüdü.

 

Burada yemek ve ihtiyaç molasından sonra bir buçuk kilometre daha yürüyüş gerçekleştirilerek Kemiklidere köyü köprüsüne gelindi. Yürüyüşün sonunda otobüslerle Saruhanlı’ya hareket edildi.

 

Kaymakam Otcu, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını, onu kaybetmenin acısının ilk günkü tazeliğinde yüreklerinde hissedildiğini ifade etti.

 

Otcu, “Büyük Önder'in kısacık ömrüne sığdırdığı eşsiz başarılar, bugün halen dünya milletlerinin takdirlerine şayan olmaktadır. Bu gurur bizlere aittir. Taşıdığımız bu gururla onun bizlere hediyesi olan varlığımızın yegane sebebi cumhuriyetimizi koruyacak, şanlı bayrağımızın mavi göklerde her daim dalgalanmasını sağlayacağız” dedi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor