Son 8 yılda 3 kez başka yerlere atanan ancak mahkeme kararlarıyla her defasında görevine dönen Demirci Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kazım Aysan, 4. kez tayini çıkınca yeniden dava açmaya hazırlanıyor.

Aysan, gazetecilere yaptığı açıklamada, meslekte 30 yılını geride bıraktığını, Demirci Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne 2006 yılında atandığını, bundan sonra 8 yıl içinde 4. kez tayininin çıktığını söyledi.

İlk olarak 2008 yılında Ziya Gökalp Nurettin Kelem İlköğretim Okuluna tayin edildiğini söyleyen Aysan, "atamanın, Mili Eğitim Bakanlığı tarafından çıkartılan ve müdürlerin 5 yılda bir kez değişime tabi tutulmasını öngören mevzuata aykırı olduğu" gerekçesiyle aynı yıl konuyu yargıya taşıdığını anlattı. Aysan, 2010 yılında İdare Mahkemesi kararıyla eski görevine iade edildiğini dile getirdi.

Aynı yıl bu kez Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandığını kaydeden Aysan, yeniden dava açtığını ve mahkeme kararıyla 2011 yılında 2. kez Demirci Halk Eğitim Merkezindeki görevine döndüğünü vurguladı.

Yaklaşık bir yıl sonra 2012 yılında Manisa Mehmet Suphi Egemen İlkokuluna müdür olarak tayin edildiğini söyleyen Aysan, bu atamayı da İdare Mahkemesine taşıyarak aynı yıl mahkeme kararıyla eski görevine 3. kez iade edildiğini bildirdi.

Aysan, son olarak 3 Ocak 2014 tarihinde Gördes Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandığını, konuyu yeniden yargıya taşıyacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 30 yıllık meslek hayatım boyunca Demirci`de öğretmenlik mesleğimin yanında sosyal alanda da hizmet vermeye çalıştım. 2006 yılında Demirci Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne geldiğim günden bugüne mevzuat gereği 5 yıllık süreyi dolduramadan tayinim çıktı. İdare Mahkemesine açtığım davaların sonucu mahkeme kararları ile görevime iade edildim. Demirci`yi seviyorum ve yeniden bu konuyu idari yargıya taşıyarak görevimin başına dönmek en büyük arzum."



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.01.2014 17:15:34 1018 0
Tarih: 07.01.2014 17:15 Güncelleme: 07.01.2014 17:15
Haberi Sesli Oku