Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10771,4%0,29
  • DOLAR

    32,80% -0,04
  • EURO

    35,15% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2447,75% -0,10
  • Ç. ALTIN

    3983,52% 0,00

Asliye Ceza Hakimi Seminer Verdi

Asliye Ceza Hakimi Seminer Verdi

SARUHANLI - Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçlarının önlenmesi amacıyla başlatılan Umutlar Çiçek Açsın projesi kapsamında Saruhanlı'da öğrencilere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

ASLİYE CEZA HAKİMİ’NDEN SEMİNER

 

SARUHANLI - Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçlarının önlenmesi amacıyla başlatılan Umutlar Çiçek Açsın projesi kapsamında Saruhanlı’da öğrencilere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

 

Manisa 1. Asliye Ceza Hakimi Sabri Usta, proje çerçevesinde Saruhanlı Anadolu Lisesi öğrencilerine bilişim, çocuk ve madde bağımlılığı suçları ve cezaları hakkında bilgiler verdi.

 

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde ilk olarak kendisini ve mesleğini tanıtan Usta, hukuk fakültesi mezunu olduğunu, bu fakülteyi bitirenlerin 40’ya yakın meslek dalından diledikleri herhangi birinde çalışabildiklerini kaydetti.

 

12 yaşını doldurmuş olan her bireyin suç işlemesi durumunda hakim karşısına çıkacağını ve ceza alacağını ifade eden Usta, nelerin suç olduğunu ve bu suçların cezalarının neler olduğunu öğrencilere anlattı.

 

İnternetteki sosyal paylaşım siteleri üzerinden de suç işlenebileceğini bunların da cezalarının bulunduğunu ifade eden Usta, öğrencilerin bu konularda da duyarlı olmasını istedi.

 

Programın sonunda Okul Müdürü Hüseyin Kırtaş, Hakim Sabri Usta’ya çiçek verdi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor