Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Aslan Spor Kulübü sporcuları yarıştılar ve eğlendiler

Aslan Spor Kulübü sporcuları yarıştılar ve eğlendiler

Sporcu çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlamak çocuklar arasında kaynaşma ve iletişimi güçlendirmek amacıyla 5-12 yaş arası Aslan Spor kulübü sporcularına yarışma düzenlendi.

MANİSA - Sporcu çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlamak çocuklar arasında kaynaşma ve iletişimi güçlendirmek amacıyla 5-12 yaş arası Aslan Spor kulübü sporcularına yarışma düzenlendi. Sporcular yarışırken doyasıya da eğlendiler. Yaş kategorisinde 1. olan sporculara madalya verildi kitap hediye edildi.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerle kendisinden sıkça söz ettiren Aslan Spor Kulübü şimdi de 5-12 yaş arası sporcu çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlamak çocuklar arasında kaynaşma ve iletişimi güçlendirmek amacıyla yarışma düzenledi. Yarışmaya 6 kategoride 30 sporcu yarışırken aileler ise çocuklarına destek verdi.

Aslan Spor Kulübü Başkanı ve boks antrenörü Yahya Aslan yaptığı açıklamada Aslan Spor Kulübü olarak çocukların fiziksel gelişimi için çeşitli projeler yaptığını belirtti. Yahya Aslan sözlerine şöyle devam etti;

“Sporcularımız bir şey kazanmak için bir uğraş veriyor. Bugünde Aslan Spor Kulübümüzün 5-12 yaş arası 30 sporcumuz parkour da mücadele etti. 6 kategoride 1.olan sporcularımıza madalya ve kitap hediye ettik. Sporcularımızın aileleri de yarışmayı canlı izlemek için kulübümüze geldi. Ailelerimize de teşekkür ederim. Sporcularımıza bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” ifadelerinin kullandı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor