Eğitimci, yazar ve fotoğraf sanatçısı Remzi Aydın ile Almanya’da serbest çevirmenlik ve redaktörlük yapan Selda Aktaş’ın yollarını “Göçebe Ruhlar” isimli bir kitap birleştirdi.

Demre ilçesindeki nikah töreninde konuşan çiçeği burnunda gelin Aktaş, düzeltmesini yaptığı “Göçebe Ruhlar” isimli kitabın yazarı ile hayatını birleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Kitabın hem inanç, hem de felsefi olarak hayatını değiştirdiğini aktaran Aktaş, redaksiyon sırasında kitabın yazarı Remzi Aydın’ı çok tanımak istediğini belirterek, “O’nu bir tesadüf ile tanıyınca da mükemmel biri olduğunu keşfettim. Şu anda Demre’deyim ve Remzi’nin olduğu her yeri seviyorum. O nerede yaşamak isterse, ben de orada yaşarım” diye konuştu.

Damat Remzi Aydın ise, “Önce kitabımı, sonra da beni düzeltti” diyerek espri yapmaktan kaçınmadı. Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nce açılan kursta fotoğraf dersleri de veren Aydın’ın nikahında, öğrencisi olan kursiyerler en güzel pozu yakalayabilmek için gayret gösterdi.

Nikah şahitliğini Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ve Nusret Bayar’ın yaptığı törende, gelin ile damat gönüllerince eğlendi.



Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 17.08.2013 13:05:11 1617 0
Tarih: 17.08.2013 13:05 Güncelleme: 17.08.2013 13:05
Haberi Sesli Oku