Eğitimci, yazar ve fotoğraf sanatçısı Remzi Aydın ile Almanya’da serbest çevirmenlik ve redaktörlük yapan Selda Aktaş’ın yollarını “Göçebe Ruhlar” isimli bir kitap birleştirdi.

Demre ilçesindeki nikah töreninde konuşan çiçeği burnunda gelin Aktaş, düzeltmesini yaptığı “Göçebe Ruhlar” isimli kitabın yazarı ile hayatını birleştirmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Kitabın hem inanç, hem de felsefi olarak hayatını değiştirdiğini aktaran Aktaş, redaksiyon sırasında kitabın yazarı Remzi Aydın’ı çok tanımak istediğini belirterek, “O’nu bir tesadüf ile tanıyınca da mükemmel biri olduğunu keşfettim. Şu anda Demre’deyim ve Remzi’nin olduğu her yeri seviyorum. O nerede yaşamak isterse, ben de orada yaşarım” diye konuştu.

Damat Remzi Aydın ise, “Önce kitabımı, sonra da beni düzeltti” diyerek espri yapmaktan kaçınmadı. Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nce açılan kursta fotoğraf dersleri de veren Aydın’ın nikahında, öğrencisi olan kursiyerler en güzel pozu yakalayabilmek için gayret gösterdi.

Nikah şahitliğini Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ve Nusret Bayar’ın yaptığı törende, gelin ile damat gönüllerince eğlendi.



Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 17.08.2013 13:05:11 1611 0
Tarih: 17.08.2013 13:05 Güncelleme: 17.08.2013 13:05
Haberi Sesli Oku