MAGAZAN - Beşiktaş´ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Bodrum´da çıktığı sahnede DJ´lik performansı ve danslarıyla yerli ve yabancı turistleri coşturdu. Pascal Nouma, ?Ben yabancıyım ama kendimi Türk gibi hissediyorum? dedi. 
Bodrum´un en ünlü mekanlarından birinde sahneye çıkan Pascal Nouma, Pasha Club´ı dolduran yerli ve yabancı tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Pascal Nouma, hayranları ile özçekim yapmayı da ihmal etmedi. Sahnede kendinden geçen Nouma bir an olsun yerinde durmadı. 
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nouma, ?Ben Paris´te doğdum ama İstanbul´u ve Bodrum´u çok severim. Bir evim İstanbul, diğer evim Bodrum oldu? dedi. 

"Ailemi çok özledim" 
?İlerleyen dönemlerde aileni yaşamak için Bodrum´a getirir misin? sorusuna ise Pascal Nouma, ?Ben ailemi, çocuklarımı çok özledim. Bodrum küçük bir şehir ama burada her şey var. Bodrum Nice, Cannes, Montpellier gibi kentlere çok benziyor. İnşallah ileride buraya gelirler. Ben çalışmayı çok seviyorum, tembel biri değilim. Çok yerde çalışıyorum ama Pasha benim için çok özel. Burası ailem gibi? dedi. 

"Türkiye´de hayat daha kolay" 
Beşiktaş´ın eski futbolcusu Pascal Nouma sözlerinin sonunda, ?Türkiye´ye çok teşekkür ederim. Ben yabancıyım ama kendimi Türk gibi hissediyorum. Benim çocuklarım ne zaman Fransa´dan Türkiye´ye gelseler çok mutlu oluyorlar. Çünkü burada hayat daha kolay, daha güzel, daha egzotik. O yüzden Türkiye´yi çok seviyorum? ifadelerini kullandı. 



Ferdi Zeyrek Vakfı, kırsal bölgelerde yaşayan çocuklar için kışlık kıyafet destek kampanyasını başlattı

Karbonmonoksit zehirlenmelerine kış uyarısı: "Baş ağrısı bile ihmal edilmemeli"

Yuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Avrupa 2027'ye kadar Rus gazına tam yasak için anlaştı

Çift taraflı yapay kalp cihazıyla hayata döndü

Konut ve iş yerleri için uygulanacak kira zam tavanı yüzde 35.91 oldu

Uyuşturucu operasyonlarında 10 tutuklama

Zayıflama İğneleri Plansız Gebelik Riskini Artırabilir

Tüfekle oynarken kız arkadaşını öldüren çocuk dağda yakalandı

Üç asırlık kayıp sancak hurda çuvallarının içinden çıktı

Tüfekle oynarken kız arkadaşını öldürdü

NUR FARAJ ÖNCE KENDİMİ TANIDIM

MESUT USTA’NIN KABAK TATLISINI ÜNLÜLERLE TANIŞTIRDIK

Gülşah Durbay kimdir? CHP'li belediye başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında, nereli?

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

ALİ ZİHNİOĞLU’NDAN AMERİKALILARA ZEYTİNYAĞI TADIM PANELİ

SARUHANLI’DA VEFAT…

Salihli’de 9 ayda 508 kişi uyuşturucu ticaretinden yakalandı

Yunusemre’de sokak hayvanları için örnek yaşam merkezi

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 25.07.2018 09:41:34 811 0
Tarih: 25.07.2018 09:41 Güncelleme: 25.07.2018 09:41
Haberi Sesli Oku