SARUHANLI - Manisa Süper Amatör B Grubu´na şampiyonluk parolası ile başlayan ve ligin ilk maçında evinde konuk ettiği Gördes Belediyespor´u 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla merhaba diyen Saruhanlı Belediyespor, ligin ikinci maçında deplasmanda Kırkağaç Acar İdman Yurdu´na konuk oldu. 

Maçın genelinde etkili bir oyun ortaya koyan Saruhanlı Belediyespor, Rasim´in attığı 2 golle skorda 2 kez öne geçti. 

Saruhanlı Belediyespor´dan Ramazan ve Bülent ise kaleleri şaşırarak kendi kalelerine attıkları gollerle maçın 2-2 berabere bitmesine sebep oldular. Maç sonunda Saruhanlı Belediyespor galibiyeti kaçırdığı için Ramazan ve Bülent ise kendi kalelerine attıkları golden dolayı büyük üzüntü yaşadılar.

Maç sonunda kısa bir açıklama yapan Saruhanlı Belediyespor Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, ?Ligin ikinci maçında deplasmanda Kırkağaç Acar İdman Yurdu´na konuk olduk. Hedefimiz bu maçtan 3 puan ile ayrılmaktı. İyi oynamamıza rağmen şanssız bir şekilde kendi kalemize attığımız 2 golle sahadan beraberlikle ayrıldık.Üzgünüz. Oyuncularımı sergiledikleri futboldan dolayı tebrik ederim.? dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.11.2018 11:33:03 788 0
Tarih: 06.11.2018 11:33 Güncelleme: 06.11.2018 11:33
Haberi Sesli Oku