SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Saruhanlı ilçesi Mütevelli ve Kayışlar Mahallelerinde devam eden üstyapı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile hayata geçirilen projeler, il genelinde hız kesmeden devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirmek ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan da, İştirakler ve Koordinasyon Şube Müdürü Ersoy Vitaş ve Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ile birlikte üstyapı çalışmalarının devam ettiği Mütevelli ve Kayışlar Mahallelerini ziyaret etti.

İlk Ziyaret Mütevelli’ye

Arslan ve beraberindeki heyet, ilk olarak Mütevelli Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Heyete incelemelerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu da eşlik etti. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallede, kilit parke taşı ve kaldırım düzenlemeleri yapılıyor. Mütevelli Mahallesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Arslan, ekiplere kolaylıklar diledi.

Kayışlar Çalışmalardan Mutluluk Duyuyor

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve beraberindekiler daha sonra Kayışlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Kayışlar Mahalle Muhtarı ve MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu ile vatandaşlar da Büyükşehir heyetine incelemeler sırasında katıldı. Başkan Cengiz Ergün ile birlikte mahallelere hizmetin kalitesinin arttığını belirten Ulu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Saruhanlı ilçesinin iki mahallesinde yapılan düzenlemelerin başarıyla ilerlediğini dile getiren Daire Başkanı Ersoy Arslan, “Salihli’deki Kilit Parke, Beton Boru ve Büz Fabrikasında imal ettiğimiz ürünlerin uygulama alanındaki istiflenmesi, geri dönüşüm yapılan paletlerin durumu, yüklenici firma yetkililerinin, muhtarların ve vatandaşların ürünlerimiz hakkındaki görüşlerini öğrendik. Ziyaret ettiğimiz noktalarda memnuniyetin olması ve bunun herkes tarafından dile getirilmesi bizleri sevindirdi. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.08.2021 12:02:00 611 0

Tarih: 27.08.2021 12:02
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00