Tarih: 15.03.2019 11:22

Saruhanlı Kaymakamı Yalınalp Tıp Bayramı´nı Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, 14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle Saruhanlı Devlet Hastanesi´ni Ziyaret Etti. 

Kaymakam Yalınalp burada yaptığı açıklamada, ?Fedakârca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm doktorlarımızın ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı´nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.? Dedi. 

Kaymakam Yalınalp, şu ifadelere yer verdi: ?İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. İnsan sağlığının korunması, sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçüsüzdür. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle sağlıklı bir toplum, temennisi ile gece gündüz demeden fedakârca sağlık hizmeti sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı´nı kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —