Anahtar Kelimeler:

MODA - Hanımlar, ince görünmek için her yolu dener. Artık olduğunuzdan 2 beden ince görünmek zor değil. Önemli olan doğru kıyafeti, doğru kombin edebilmek.

İnce Görünmek İçin Nasıl Giyinmeli? 

ORANTI: Dengeyi sağlamak için bol bir etekle dar bir tişört, uzun ve uçuş uçuş bir tunikle daracık bir bir jean ya da mini etekle daha uzun bir bluz tercih edip orantıyı yakalamaya bakın. 

DOĞRU CEKET SEÇİMİ: Kalçalarına kadar uzanan ceketler ve üzerinizde bol duran modeller sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Bel kısmı oturan bir ceket her zaman belinizi ince gösterecektir.

BİÇİMLİ ETEKLER: Kalem etekler iyi hoş da herkesi daha hantal göstermeye meyilli. Bele oturduktan sonra hafif bollaşan şekilli bir etek her zaman daha iyidir. 

JEAN-TOPUKLU KOMBİNİ: Dergilerde, gazetelerde neden birçok ünlünün jeanlerinin altına topuklu ayakkabı giydiğini merak ediyorsunuzdur. Çünkü bu son derece doğru bir tercih. Böyle bir kombinasyon özellikle dar kesim bir jeanle yapılırsa her kadını olduğundan daha ince, uzun ve şık gösterecektir. 

DOĞRU KEMER SEÇİMİ: Daha geniş kemerleri tercih etmeniz sizi daha da küçük gösterir. Ve belinize tam oturan bir kemeri seçmenizde fayda var.

KIRMIZI: Gücün ve özgüvenin simgesi olarak görülen kırmızı iddialı bir renk olmasının yanında koyu tonları tercih edildiğinde gizleyici özelliği vardır. Bu yüzden siyahla kendinizi kısıtlamayın kırmızı da bir alternatif.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2014 08:52:02 795 0

Tarih: 19.11.2014 08:52
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00