SOMA - Soma ilçesinde yaşayan Ağcık ailesinin lösemiye yakalanan oğulları Batuhan için uygun ilik bulunmasının ardından Antalya´ya nakil için giden Batuhan´a arkadaşlarından destek geldi. 
Soma Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencisi Batuhan´ın okul arkadaşları ve öğretmenleri bugün okul bahçesinde Batuhan için tek yürek oldu. Yaklaşık 450 öğrencisi bulunan Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri vücutlarıyla Batuhan yazarak yanına da kalp kareografisi yaparken, ´tedavi sürecinde tüm kalbimizle yanındayız´ mesajı gönderdi. Batuhan´ın arkadaşlarının sesini duyurmak için Soma Belediyesi ekipleri de drone desteği verdi. 

Batuhan sağlığına kavuşacağı günü bekliyor
Soma Zübeyde Hanım İlkokulu´nda 3. sınıf öğrencisi olan Batuhan´daki ani değişikliği ilk olarak 2016 yılının Mart ayında öğretmeni fark etmiş, Batuhan´ın günden güne zayıfladığını fark eden öğretmeni durumu ailesine bildirmişti. Önce Soma´da bir hastaneye giden aile ardından Akhisar, son olarak da Manisa Celal Bayar Üniversitesi´nde oğullarına konulan lösemi hastalığı teşhisiyle yıkılmıştı.
Türkiye genelinde yapılan taramalar sonucunda bir yıl sonra Batuhan´a uygun ilik bulundu. Antalya´da Medical Park Hastanesi´nde ilik nakli için tedaviye alınan Batuhan 18 Ocak´ta ameliyata alınarak ilik nakli gerçekleştirilecek.
Yaşama azmiyle dolu Batuhan´ın yeniden sağlığına kavuşması aşamasında giderleri artan ve maden işçisi olan ailenin maddi durumunun da yetersiz olması nedeniyle okul idaresinin girişimleriyle Soma Kaymakamlığı izniyle başlatılan yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar Halkbank: TR050001200956800001021303 nolu hesaba yardımlarını iletebilecekler.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 10.01.2018 08:11:05 760 0
Tarih: 10.01.2018 08:11 Güncelleme: 10.01.2018 08:11
Haberi Sesli Oku