MANİSA - TBMM eski başkanı ve eski başbakan yardımcılarından Bülent Arınç Manisa´nın Kırkağaç ilçesinde 22 Eylül´de hayatını kaybeden eski milletvekili ve belediye başkanı Mustafa Orhan Daut için düzenlenen hayır yemeğine katıldı.
Bülent Arınç, 22 Eylül Cuma günü vefat eden eski Kırkağaç Belediye Başkanı ve Manisa Milletvekili Mustafa Orhan Daut için Bakır Mahallesinde düzenlenen hayır yemeğine katıldı.
Bakır Mahallesi Rüya Düğün Salonunda düzenlenen hayır yemeğine Arınç´ın yanısıra AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Akar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Candan ve çok sayıda davetli katıldı.
Merhum Mustafa Orhan Daut´un ailesiyle de görüşerek başsağlığı veren ve hayırlarının kabul olmasını dileyen Arınç, "Bir süre önce Manisa´nın Adalet Partisinde Milletvekili olan Orhan Daut vefat etmişti. Bugün ailesi onun adına bir hayır yemeği verdi, Ben de Milletvekilimiz Recai Berber ile birlikte bu hayır yemeğine katıldım. Dualarımızı yaptık ve Orhan Daut ağabeyimizi bir kez daha andık. Kendisine bir kez daha Allah rahmet diliyorum? dedi.
Arınç daha sonra çarşı meydanına giderek mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.



Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 5.11.2017 11:16:01 731 0
Tarih: 05.11.2017 11:16 Güncelleme: 05.11.2017 11:16
Haberi Sesli Oku