MANİSA - TBMM eski başkanı ve eski başbakan yardımcılarından Bülent Arınç Manisa´nın Kırkağaç ilçesinde 22 Eylül´de hayatını kaybeden eski milletvekili ve belediye başkanı Mustafa Orhan Daut için düzenlenen hayır yemeğine katıldı.
Bülent Arınç, 22 Eylül Cuma günü vefat eden eski Kırkağaç Belediye Başkanı ve Manisa Milletvekili Mustafa Orhan Daut için Bakır Mahallesinde düzenlenen hayır yemeğine katıldı.
Bakır Mahallesi Rüya Düğün Salonunda düzenlenen hayır yemeğine Arınç´ın yanısıra AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Akar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Candan ve çok sayıda davetli katıldı.
Merhum Mustafa Orhan Daut´un ailesiyle de görüşerek başsağlığı veren ve hayırlarının kabul olmasını dileyen Arınç, "Bir süre önce Manisa´nın Adalet Partisinde Milletvekili olan Orhan Daut vefat etmişti. Bugün ailesi onun adına bir hayır yemeği verdi, Ben de Milletvekilimiz Recai Berber ile birlikte bu hayır yemeğine katıldım. Dualarımızı yaptık ve Orhan Daut ağabeyimizi bir kez daha andık. Kendisine bir kez daha Allah rahmet diliyorum? dedi.
Arınç daha sonra çarşı meydanına giderek mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 5.11.2017 11:16:01 0
Tarih: 05.11.2017 11:16 Güncelleme: 05.11.2017 11:16
Haberi Sesli Oku