Tarih: 02.08.2014 17:21

Arguz'dan Traktör Sürücülerine Uyarı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz, üzüm hasadı dönemin yaklaşması nedeniyle traktör sürücülerine uyarılarda bulundu.

Traktörlerin ve römorkların ışık donanımı olmadan yola çıkarılmaması gerektiğini ifade eden Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz, "İlçede üzüm hasat mevsiminin yakında başlayacağını söyledi.

Şehirlerarası ve ova yollarında sıkça rastlanmaya başlanan traktörlerin mutlaka ışık donanımlarının çalışır olması gerektiğini belirten Başkan Arguz, şunları kaydetti;

Karayollarında çiftçilerimiz kadar sürücülerimizin de dikkatli seyir etmeleri gerekmektedir. Traktör sürücülerimizden aşırı yükleme yapmamalarını ve traktörlerinin arkasına ışık veya fosfor taktırmaları konusunda dikkatli olmalarını öneriyoruz. Traktörlerine birden fazla römork takmamalılar. Özellikle gece arkasında ışık olmayan tarım araçları fark edilmediği zaman üzücü kazaların yaşanmasına neden olabilir. Bu sebeple sürücülerimizden trafikte daha dikkatli seyretmelerini istiyoruz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —