Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10041,2%0,43
  • DOLAR

    32,36% 0,14
  • EURO

    34,84% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2400,89% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3859,53% -0,19

Arguz Bir Dönem Daha Aday

Arguz Bir Dönem Daha Aday

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz 17 Şubat 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın Olağan Genel Kurulunda Oda Başkanlığına tekrar aday olacağını bildirdi.

SARUHANLI - Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz 17 Şubat 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın Olağan Genel Kurulunda Oda Başkanlığına tekrar aday olacağını bildirdi. 

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odasının 5 dönemdir Başkanlığını yaptığını hatırlatan Arguz, üyelerin talebi doğrultusunda bir dönem daha aday olmaya karar verdiğini ifade etti.

Odaların eskisi gibi gelir düzeyinin kalmadığı için, maddi zorluklar çektiğini belirten Başkan Arguz, şöyle dedi; ?2010 yılından sonra Şoförler Odaları daha çok maddi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Odamızın üye sayısı 1000´den 270´e düştü. Dolayısıyla üyelerimizden aldığımız aidat ücretleri de yarıya inmiş oldu. Şu anda Şoförler odaları, Esnaf odaları gibi olmayıp yasa gereği odamızda toplanan brüt paranın % 5´ini Ankara Şoförler ve Otomobilciler federasyonuna % 5 kesimide Manisa Odalar Birliğine ödenmektedir. Odamızın üye aidatı, plaka basımı ve evrak ücretlerinden başka bir geliri yok. Bu sıkıntılara rağmen ben ve yönetim kurulum olarak temsil etmekteyim. Bu şartlar altında 17 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan genel kurulumuzda odamız yönetimine ben ve yönetim kurulu üyelerim olarak bir dönem daha hazırız. Şu an bile ayakta zor duruyoruz. O zaman halimiz ne olur bilemiyorum. Bundan dolayı Şoförler Odasını bu şartlar altında bırakıp gitmemek için bir dönem daha aday olacağım? Saygı değer şoför esnafımızın desteğini bekliyoruz.?

- MAAŞIMI DÜŞÜRDÜM ? 

Başkan Arguz, maddi sıkıtılar nedeniyle Şoförler Odasında görevli 2 personeli işten çıkarmak zorunda kaldıklarını, kalan iki personelin asgari ücret seviyesinde maaş almakta ve kendisinin de başkan olarak asgari ücretin altında maaş aldığını, buna da gelirlerin düşük olmasından dolayı odayı ayakta tutabilmek maksadıyla yaptıklarını ifade etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor