Anahtar Kelimeler: Arguz Dönem Daha Aday

SARUHANLI - Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Arguz 17 Şubat 2018 Cumartesi Günü yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın Olağan Genel Kurulunda Oda Başkanlığına tekrar aday olacağını bildirdi. 

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odasının 5 dönemdir Başkanlığını yaptığını hatırlatan Arguz, üyelerin talebi doğrultusunda bir dönem daha aday olmaya karar verdiğini ifade etti.

Odaların eskisi gibi gelir düzeyinin kalmadığı için, maddi zorluklar çektiğini belirten Başkan Arguz, şöyle dedi; ?2010 yılından sonra Şoförler Odaları daha çok maddi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Odamızın üye sayısı 1000´den 270´e düştü. Dolayısıyla üyelerimizden aldığımız aidat ücretleri de yarıya inmiş oldu. Şu anda Şoförler odaları, Esnaf odaları gibi olmayıp yasa gereği odamızda toplanan brüt paranın % 5´ini Ankara Şoförler ve Otomobilciler federasyonuna % 5 kesimide Manisa Odalar Birliğine ödenmektedir. Odamızın üye aidatı, plaka basımı ve evrak ücretlerinden başka bir geliri yok. Bu sıkıntılara rağmen ben ve yönetim kurulum olarak temsil etmekteyim. Bu şartlar altında 17 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan genel kurulumuzda odamız yönetimine ben ve yönetim kurulu üyelerim olarak bir dönem daha hazırız. Şu an bile ayakta zor duruyoruz. O zaman halimiz ne olur bilemiyorum. Bundan dolayı Şoförler Odasını bu şartlar altında bırakıp gitmemek için bir dönem daha aday olacağım? Saygı değer şoför esnafımızın desteğini bekliyoruz.?

- MAAŞIMI DÜŞÜRDÜM ? 

Başkan Arguz, maddi sıkıtılar nedeniyle Şoförler Odasında görevli 2 personeli işten çıkarmak zorunda kaldıklarını, kalan iki personelin asgari ücret seviyesinde maaş almakta ve kendisinin de başkan olarak asgari ücretin altında maaş aldığını, buna da gelirlerin düşük olmasından dolayı odayı ayakta tutabilmek maksadıyla yaptıklarını ifade etti.



Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 29.01.2018 06:03:53 646 0

Tarih: 29.01.2018 06:03
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri
1.07.2025 18:41:00