SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Koldere ile Yeşilköy mahalleleri arasındaki arazi yolunda başlatılan sathi kaplama çalışmalarını incelemek amacıyla gittiği bölgede, yollarına asfalt atılmasına sevinen çiftçiler tarafından coşku ve alkışlarla karşılandı.

Araziye gelişinde iş makinesinin camından vatandaşları selamlayan Bilgin, çalışmaları yerinde inceledikten sonra yer sofrasına oturarak vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Bilgin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada yapılan çalışmanın her iki mahalle içinde hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti;

"Yeşilköy mahallemiz Şehzadeler Belediyesi'ne bağlıdır. Burada bulunan arazilerin yüzde doksanı Yeşilköylü hemşerilerimize ait. Fakat görev alanı ve hizmet alanı Saruhanlı Belediyemizin mevkisinde bulunduğundan, Yeşilköy'e komşu olan Koldere mahallemizde asfaltlama çalışmalarına başladık.  2 bin 200 metre olan bu bağlantı yolunun bugün sathi kaplamasını gerçekleştiriyoruz. Bu yıl şu ana kadar, arazi yollarımızın 60 kilometresine asfalt attık. Hedefimiz bu rakamı 100 kilometreye çıkarmak.  Çiftçilerimiz 'baş tacımızdır' dedik. Bugün çiftçiye verdiğimiz önemi hem Kolderelilere hem Gümülcelilere, hem Yeşilköy’deki hemşerilerimize göstermiş olduk. Tüm Saruhanlımıza, tüm Yeşilköy’deki hemşerilerimize ve tüm Manisamıza hayırlı uğurlu olsun.

Buradaki programa Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, CHP Saruhanlı ilçe Başkanı Hasan Levent, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Yeşilköy muhtarı İbrahim Fındıkoğlu ve çiftçiler katıldı.

 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 13.08.2020 07:28:00 923 0

Tarih: 13.08.2020 07:28
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00