Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,27% 0,09
  • EURO

    34,74% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2405,03% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00

Arazi Yollarının Islahı İçin Greyder Kiralandı

Arazi Yollarının Islahı İçin Greyder Kiralandı

Saruhanlı'da çiftçilerin tarlalarına rahatça ulaşım sağlaması için arazi yollarında ıslah çalışmasını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, çalışmaların hasat sezonuna yetişmesi için yeni bir greyder kiraladı.

SARUHANLI/BÜYÜKBELEN - Saruhanlı'da çiftçilerin tarlalarına rahatça ulaşım sağlaması için arazi yollarında ıslah çalışmasını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, çalışmaların hasat sezonuna yetişmesi için yeni bir greyder kiraladı.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, kiraladıkları greyderi yerinde inceledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada yerel seçimlerden önce vaat ettiği projeleri yerine getirmek için yoğun çaba harcadığını ifade ederek şöyle konuştu;

"31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptığım bir konuşmada 'Belediyelerin işi yol ve kaldırım yapmak değildir. Belediyeler, çiftçinin ve üreticinin lokomotifi olmalıdır" demiştim. Göreve başladığım günden bu yana geçen 3 buçuk aylık sürede Saruhanlımızın arazi yollarının yüzde 80'lik bölümünü Belediyemize ait greyder ile ıslah ettik. Ancak ürünlerimizin hasat dönemi yaklaştı. Geriye kalan arazi yollarının ıslahı için yeni bir greyder kiraladık.

Bizler, seçimlerden önce vaat ettiğimiz projelerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ziraat Odası'na ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne, ikinci greydere ihtiyacımız olduğunu, tek greyder ile bu işlerin önüne geçemediğimizi, çiftçilerimizin rahat etmesini sağlamaya çalışmamız gerektiğini anlatmamıza rağmen ikisinden de bir yardım göremedik. Belki onlarında imkânları yoktur, onları da anlamaya çalışıyoruz. Ancak biz çiftçimize ve üreticimize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Dün söylediğimiz gibi bugün de çiftçimizin, üreticimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. iki greyder ile inşallah ova yollarımızın tamamını ıslah ederiz. Önümüzdeki 5 yıl süre sonuna kadar da tüm ova yollarını stabilize yol haline getireceğimizin sözünü buradan veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor