YAŞAM - Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde 2 yıl önce yakalandığı kanser hastalığından dolayı anneleri ölen 4 küçük kardeşin babalarıyla verdiği hayat mücadelesi yürek burkuyor.

Kadirli Bağ Mahallesi´nde yaşayan Elanur (7), Emre (9), Ceren (10), Başak Tokgöz (12), babaları Cumhur Gürsel Tokgöz (49) ile birlikte hayat mücadelesi veriyor. 2 yıl önce yakalandığı kanser hastalığından kurtulamayan Hacer Tokgöz (40) hayatını kaybetmesiyle 4 kardeş annesiz kaldı. Baba Cumhur Gürsel Tokgöz ise çocuklarına hem annelik hem babalık yapmaya çalışıyor. Babanın evde olmadığı zamanlarda ise kardeşlerine annelik yapma görevi evin en büyük kızı 12 yaşındaki Başak´a kalıyor. Aileden kalma harabe bir evde hayat mücadelesi veren 4 kardeşin yaşadıkları evde ise mobilya olmadığı için kardeşler yer yatağında uyuyor.

Bu koşullara rağmen 4 kardeşin tamamı okullarında da hep birincilikle üst sınıfa geçmiş durumda. 10 yaşında ki Ceren Kadirli´de derece yaparak okul birincisi oldu. 

Sağlıksız bir ortamda yaşamlarını sürdürmeye çalışan kardeşlerin işsiz babası Cumhur Gürsel Tokgöz ise, ?çaresizim? diyor. Geçtiğimiz aylarda Kadirli Kaymakamlığınca aileye yardım yapılarak çatısı akan ev onarılmıştı. Ancak mobilyası, camı, olmayan duvarı dökülen ev için baba ve zor şartlarda hayat mücadelesi yürek burkan 4 kardeş hayırseverden yardım bekliyor.



Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 27.06.2015 14:50:11 658 0
Tarih: 27.06.2015 14:50 Güncelleme: 27.06.2015 14:50
Haberi Sesli Oku