SARUHANLI - Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) kuruluşunun 5. Yılını ve yeni yılı kutladı.

2016 yılında İş dünyasında kadın varlığını artırmak, yenilerini iş dünyasına kazandırabilmek için meslek edindirme kursları düzenleme, kadın odaklı projeler hazırlama, her alanda lider kadınlar yaratma amacıyla kurulan KAR-İŞKAD kuruluşunun 5. Yılını ve 2022 yılını Karşıyaka VE Hotels’te düzenledikleri etkinlikle kutladı.

Her yere uzanan, kadın elinin değmesi ile güzelleştiren, anne şefkati ile sarılan bir dernek olduklarını vurgulayan KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, 2016 yılından buyana sayısız projelerle insanlara dokunduklarını söyledi.

Başkan Güneri yaptığı konuşmada; KAR-İŞKAD’ın değişik meslek guruplarında çalışan kadınlardan oluştuğunu belirterek şöyle konuştu. “2106 yılından bu yana birçok sosyal projeye imza atmakla gururluyuz. Cezaevindeki annelerin, hastanede doğum yapan annelerin yanında olduk. Kadın hakları ile ilgili etkinlikler yaparken, Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhuna lokma döktürdük, dualar ettik. Özel çocuklarımıza yıl başı balosu düzenleyerek çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdik. Anneler Günü nedeni ile Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevinde bulunan anneleri ziyaret ettik. Oradaki annelere kuaför, manikür, pedikür hizmeti vererek anneleri sevindirerek, bir ilke daha imza attık. Çiğli Bölge hastanesinde yeni doğum yapan annelerin çocukları ile rahat bir ortamda kalabilmeleri için odalar döşedik…”

Salgın döneminde de çalışmalarını sürdürdüklerini, bütün çalışmalarının toplumun geniş kesimi tarafından takdirle karşılandığını da sözlerine ekleyen Başkan Güneri, bu başarının arkasında tüm üyelerimizin anne şefkati ile yaklaşımları yatıyor” dedi.

Konuşmalardan sonra 5. Yıl pastası kesildi ve salgın önlemleri çerçevesinde müzik eşliğinde doyasıya eğlenildi.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 27.12.2021 01:43:00 0
Tarih: 27.12.2021 01:43 Güncelleme: 27.12.2021 01:43
Haberi Sesli Oku