Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,07% -0,01
  • EURO

    38,07% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2883,13% 0,30
  • Ç. ALTIN

    4699,98% 0,00

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Saruhanlı’da dün akşam geç saatlerde ilçenin mütevelli yolu üzeri mezarlık yanında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne Ayşe Sağlık ile oğlu Bahadır Sağlık bugün öğle namazına müteakip Mütevelli mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

-KAZA NASIL OLMUŞTU-

Saruhanlı'da meydana gelen trafik kazasında Anne - oğul hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. İki otomobil ve bir traktörün karıştığı kaza, yola savrulan traktörün başka bir otomobil tarafından çarpmasıyla gerçekleşti.

         Olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.

         Alınan bilgiye göre, Hasan A.'nın kullandığı 45 ADY 226 plakalı otomobil ile Rıza S.'nin idaresindeki 45 K 8692 plakalı traktör, Kuvayi Milliye Caddesi'nde çarpıştı.

         Çarpışmanın etkisiyle savrularak yola düşen traktördeki yolculardan Ayşe Sağlık'a, arkadan gelen Akın M.'nin kullandığı 42 TP 849 plakalı otomobil çarptı.

         İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

         Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, Ayşe Sağlık'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

         Yaralanan traktör sürücüsü Rıza S, otomobil sürücüleri Akın M. ve Hasan A. ile traktördeki yolcular Bahadır S, Emine S, Celal K. ve Ercan K. Saruhanlı ve Manisa il merkezindeki hastanelere sevk edildi.

         Hayatını kaybeden Ayşe Sağlık'ın cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından morga kaldırılırken, kaza yerine gelen Sağlık'ın yakınları gözyaşı döktü.

         Öte yandan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ancak ağır yaralı olan Bahadır Sağlık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak annesinin ardında yaşamını yitirdi.

         Kaza nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapatılmıştı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor