Anne-oğul ölü bulunmuştu, sır perdesi otopsi raporuyla aralanacak
İzmir’in Konak ilçesinde evlerinde ölü bulunan anne ve oğlunun ölüm sebepleri, otopsi raporuyla belirlenecek.
Olay, dün akşam saatlerinde Atilla Mahallesi’nde bulunan 6 katlı bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Bir süredir komşularından haber alamayan ve apartmanda oluşan kokudan dolayı komşularının sağlık durumundan endişe eden bina sakinleri, durumu polise bildirdi. Adrese intikal eden polisler, kapı açılmayınca olay yerine çilingir çağırdı. Çilingir vasıtasıyla daireye giren ekipler, anne Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzerin’i (52) yerde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri, ölüm sebeplerinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Otopside belirlenecek
Vücudunda kesici, delici veya darba bağlı herhangi bir ize rastlanmadığı belirtilen anne ve oğlunun ölüm sebebinin detaylı otopsi ile belirleneceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Ekrem Başkan Mütevelli’de Anlamlı Katılım

Yangında 2 katlı ev küle döndü!

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Ekrem Başkan Çullugörece’de Vatandaşlarla Buluştu

Manisa’da Barajlar Doldu, Tarım İçin Su Seviyesi Yükseldi

Manisa’da Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonu Değerli Zamanlar Spor Kulübü oldu

Netice Okutan, Türkiye Kadın Belediye Başkanları Platformu Toplantısına Katıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

Balıkesir Sındırgı’da korkutan deprem

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde Başarılı ve Özellikli Operasyon

BAŞKAN CILLI’DAN 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Saruhanlı Belediyesi’nden Kurtuluş Mahallesi’ne Yeni Hizmet

Saruhanlı Belediyesi’nde memurlara yüzde 120 zam

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 7.07.2023 15:47:00 0
Tarih: 07.07.2023 15:47 Güncelleme: 07.07.2023 15:47
Haberi Sesli Oku