SARUHANLI - MÜTEVELLİ - ANKARA Tren Garı Kavşağı´ndaki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden inşaat işçisi 57 yaşındaki Nizamettin Bağcı, Saruhanlı´nın Mütevelli Mahallesi´nde toprağa verildi. Cenazede hükümete ve Cumhurbaşkanı´na tepki sloganları atıldı.

Ankara´da KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği´nin düzenlediği Emek, Barış, Demokrasi Mitingi´nin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada ölen evli 5 çocuk babası Nizamettin Bağcı´nın cenazesi, bu sabah, karayoluyla Manisa´nın Saruhanlı İlçesi´ne bağlı Mütevelli Mahallesi´ne getirildi. Bağışçılar´ın cenazesi önce, helalik alınması için evinin önüne götürüldü. Nizamettin Bağcı´nın çocukları Ersin Bağışçılar, Ergin Bağışçılar, Heybet Bağışçılar, Gurbet Bağışçılar ve Özgün Bağışçılar ile eşi gözyaşlarını tutamadı.

3 BİN KİŞİ UĞURLADI

Yaklaşık 3 bin kişi, Bağışçılar´ı uğurlamak için evinin önüne akın etti. Helallik alındıktan sonra Bağışçılar´ın sarı, kırmızı ve yeşil renkte örtüyle sarılan tabutu omuzlara alınıphükümet ve Cumhurbaşkanı´na tepki sloganları eşliğinde yaklaşık 700 metre mesafedeki Çamlıca Camisi´ne taşındı. Ailesi Kürtçe ağıtlar yaktı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Nizamettin Bağcı, Mütevelli Mezarlığı´nda toprağa verildi. Bağışçılar´ın defnedilmesinin ardından cenaze törenine katılanlar sessizce dağıldı.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 11.10.2015 14:36:37 1517 0
Tarih: 11.10.2015 14:36 Güncelleme: 11.10.2015 14:36
Haberi Sesli Oku