Anaokulu Öğrencilerinden Kızılay'a Kırtasiye Malzemesi Desteği

MANİSA - Manisa'nın Yunusemre ilçesinde anaokulu öğrencileri, Türk Kızılay'a kırtasiye malzemesi desteğinde bulunarak iyilik hareketine katkı sağladılar.

Hatice Görgülü Anaokulu öğrencileri, kent genelinde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere okullarında "kırtasiye malzemesi" kampanyası başlattı.

Gerçekleştirilen kampanya ile boyama kitabı, kalem, defter, kitap, sulu boya gibi yaklaşık 500 farklı kırtasiye malzemesi toplandı.

Öğrenciler tarafından kolilere konulan kırtasiye malzemeleri düzenlenen etkinlikle, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ekiplerine teslim edildi.

Minik öğrencilerle fotoğraf çekilen ekipler ayrıca, öğrencilere Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Atilla Efendioğlu yaptığı açıklamada, Anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu yardımın en kısa sürede ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilere ulaştırılacağını söyledi.

Öğrencilerinin kampanya düzenleyerek kendi akranları için yardım faaliyeti başlatmalarının oldukça önemli olduğunu ifade eden Efendioğlu, "Öğrencilerimizin bu yaşlarda yardım etmeyi, yardımlaşmayı öğrenmeleri çok kıymetli. Başlatılan kampanya, yapılan destek için okul öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe, Hatice Görgülü Ortaokulu ve Anaokulu Müdürü Ali Melül, Müdür Yardımcısı Füsun Fazlılar ve Anaokulu Öğretmenleri Tuba Yılmaz katıldı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

Saruhanlı Devlet Hastanesinden Dünya KOAH Gün

Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Belediyeden mahallelerde yol çalışması Saruhanlı

Paşaköy'den transfer bombası

Saruhanlı'nın Doğa Severleri Pazar gününe hazırlanıyor

Manisalı kuaförler Uşak'tan 3 kupa ile döndü

51 yıl hapis cezası olan firari Yunusemre’de yakalandı

MCBÜ öğrencisi Toker, milli takıma altın madalya getirdi

Manisa'da avcı tarafından vurulan çoban hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 12.01.2023 09:03:00 1056 0
Tarih: 12.01.2023 09:03 Güncelleme: 12.01.2023 09:03
Haberi Sesli Oku