SARUHANLI - Saruhanlı Özel Gülgonca Anaokulu öğrencileri, İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Öğretmenlerinin nezaretinde kütüphaneye gelen öğrenciler, buradaki kitapları inceledi. Kütüphane yetkilileri kurumlarının çalışmalarıyla ilgili öğrencilere bilgiler verdi.

Kütüphane Müdürü Halil İbrahim Akpınar, burada yaptığı konuşmada,1986 yılında faaliyete geçen Kütüphanenin bünyesinde bulundurduğu 11 bin kitapla İlçeye hizmet verdiğini kaydetti.

Kütüphanede birbirinden değerli eserlerin bulunduğunu, öğrencilerin diledikleri zaman buraya gelip kitap alabileceklerini ifade eden Akpınar, şu an 1000 üyenin üzerinde bulunduğunu, üye sayısını artırmak ve vatandaşları okumaya teşvik etmek için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi amaçladıklarını kaydetti.

Anaokulu Yöneticisi Abdullah Dellal ise kitap okumanın faydaları konusunda öğrencilere aydınlatıcı bilgiler vermelerinden dolayı Akpınar ve Kütüphane görevlilerine teşekkür etti.

Dellal, Kütüphane etkinliğinin amacı eğitimin sadece okul sınırlarında olmadığını vurgulamak ve öğrencilerin yaşamla iç içe olmalarını sağlayıp yaşayarak öğrenmelerine fırsat vermek olduğunu söyledi.

Çocukların deneyim kazanmalarını sağlamanın en güzel yöntemi yaşayarak öğrenmek olduğunu belirten Dellal, ?Yaptığımız gezi okul ve çevre ilişkisini geliştirmek, yapılan geziyle farklı ortamlarda nasıl davranılması gerektiğini uygulamalı olarak öğretmiş oluyoruz. Çocuklarımıza sosyal yönde gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.04.2016 15:58:24 0
Tarih: 01.04.2016 15:58 Güncelleme: 01.04.2016 15:58
Haberi Sesli Oku