Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,27% -0,20
  • EURO

    34,84% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2412,00% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3904,61% 0,45

Anaokulu Miniklerine Tasarruf Bilinci Aşılandı

Anaokulu Miniklerine Tasarruf Bilinci Aşılandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, English Kids Academy Özel İlkadım Anaokulu öğrencilerine su tasarrufunu anlatarak, verdiği hediyelerle minikleri sevindirdi.

EĞİTİM - MASKİ Genel Müdürlüğü, English Kids Academy Özel İlkadım Anaokulu öğrencilerine su tasarrufunu anlatarak, verdiği hediyelerle minikleri sevindirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, su israfının önüne geçmek amacıyla Su Tasarrufu Eğitim Projesi eğitim seminerlerine devam ediyor. Proje kapsamında ziyaret edilen okullardan biri de English Kids Academy Özel İlkadım Anaokulu oldu. Abone İşleri Daire Başkanvekili Kerem Çetin´in de katıldığı eğitimde, Anaokulu Müdürü Zeynep Atıcı, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı. Miniklere su tasarruf yollarını anlatan animasyon ve çizgi film gösteriminin ardından, hediyeleri verildi.
?Çocuklar için oldukça faydalı?
English Kids Academy Özel İlkadım Anaokulu Müdürü Zeynep Atıcı, yapılan eğitimlerin çocuklar için oldukça faydalı olduğunu belirterek, teşekkür etti. Eğitim semineri sonrasında, Daire Başkanvekili Çetin tarafından Müdür Atıcı´ya katılım ve teşekkür sertifikası takdim edildi.


ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor