Anahtar Kelimeler: Anadolu Fotoğrafları Sergilendi

SARUHANLI -  Ege Üniversitesi “8. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri” gerçekleştirilen  çeşitli sergiler ile devam ediyor. Türkiye’nin ve İzmir’in en önemli sanat etkinliklerinden birisi olan ve Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen “Uluslararası EgeArt Sanat Günleri” bu yıl sekizinci kez sanatseverler ile buluşuyor. ”İzdüşüm” temasıyla düzenlenen Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında Uğur Aydın’ın “Anadolu’dan İZ Düşüm” sergisi, Ege Üniversitesi 50.yıl Köşkü Sanat Galerisinde gerçekleşti. Sergiye Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa, EgeArt Yürütme Kurulu Başkanı ve Moda Tasarım Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziynet Öndoğan, sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Prof. Dr. Ziynet Öndoğan, “Ege Üniversitesi olarak onursal başkanlığını sayın Prof. Dr. Necdet Budak’ın yürüttüğü 8.Uluslararası EgeArt Sanat Günlerine tekrar ev sahipliği yapma gururunu yaşıyoruz. Bu sergiler kapsamında,  Güzel Sanatlar Fakültemizin ev sahipliğinde fotoğraf sanatçımız Uğur Aydın’ın “Anadolu’dan İZ Düşümler” sergisinin açılışını yapmak bizleri çok mutlu etti” dedi.

 “Anadolu’muzun insanlarını ölümsüzleştirdik”

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan sergi sahibi fotoğrafçı Uğur Aydın, “Anadolu’muzun birçok yerinden, özellikle fotoğraf turlarında öğrencilerimizle birlikte gezmiş olduğumuz, gözlemlediğimiz birçok yerinden farklı enstantaneler anlatmaya çalıştık. Özellikle Anadolu’muzun köylerinde yaşayan çocuklarımızı, yaşlılarımızı, zaanatkârlarımızı fotoğraflar ile ölümsüzleştirdik. Fotoğraflarla Anadolu’yu göstermeye çalıştık. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Sergide Fotoğrafçı Uğur Aydın, eserlerinin olduğu bir slayt sunumu gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda Prof. Dr. Ziynet Öndoğan, Aydın’a “Teşekkür Belgesi” verdi. 



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 12.12.2019 15:34:00 909 0
Tarih: 12.12.2019 15:34 Güncelleme: 12.12.2019 15:34
Haberi Sesli Oku