Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi öldü, bir kişide de ağır yaralandı.Yaralılara müdahale için gelen ambulans şoförü Ali Akkuş, oğlunu kanlar içinde görünce serinkanlılığını koruyup görevini yaptı ancak çabaları sonuçsuz kaldı.

Kaza, Ortaca merkez Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Dalyan’dan Ortaca istikametine doğru seyreden Engin Demirel (21) idaresindeki 48 RY 217 plakalı motosiklet, kavşağa geldiği sırada direksiyon hakimiyeti kaybedince yaya kaldırımına çıktı.

Yaklaşık 20 metre savrulan motosiklet, yol kenarında bulunan deponun duvarına çarptı. Motosiklette yolcu olarak bulunan ve kask takmayan Kadir Akkuş (22), savrulup deponun duvarına çarparak yere yığıldı.

Kazayı görevler ağır yaralanan iki arkadaş için 112 Acil Servisten yardım istedi. Olay yerine aynı anda Ortaca ve Dalyan’dan iki ayrı ambulans sevk edildi. Bölgeye ulaşan ambulans şoförü Ali Akkuş, yaralılardan birinin oğlu olduğunu görünce büyük şok yaşadı. Soğukkanlılığını koruyarak ekip arkadaşları ile beraber yaralılara ilk müdahale eden baba, oğlu ve yaralı arkadaşını hastaneye yetiştirdi.

ATT görevlisi Ali Akkuş`un oğlu Kadir Akkuş, Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaklaşık 1 saat süren müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Morga kaldırılan Kadir Akkuş cenazesine, otopsi sonrasında ailesine teslim edildi. Kazada ağır yaralanan sürücü Engin Demirel’in de hayati tehlikesinin devam etiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 23.02.2014 11:34:55 892 0
Tarih: 23.02.2014 11:34 Güncelleme: 23.02.2014 11:34
Haberi Sesli Oku

Trafik Kazası

Trafik Kazası Haberleri