SARUHANLI -Dört üretim tesisinin yanı sıra yurt içinde 176, yurt dışında ise 31 mağazası bulunan, ayrıca 44 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin önemli mobilya markası Kilim, dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden Amazon’da da ürünleriyle yer almaya başladı. Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, toplam satışları içinde ihracat oranını yüzde 45 olarak açıklarken, en büyük pazarlarının yüzde 28 ile ABD’de olduğunu ifade etti. Şahin, Amazon’a girme gerekçelerini şöyle anlattı: “40 milyon dolarlık mobilya ithalatıyla öne çıkan ABD pazarında tam bir hâkimiyet kurabilmek için mutlaka ve kesinlikle Amazon’da da olmanız gerekiyor. Bundan ötürü ABD’deki gücümüzü Amazon’a da taşıdık.”
Geliştirdiği ev mobilyaları ile kendini Türkiye’nin en önemli ve ihracatı en yüksek markaları arasında konumlandıran Kilim, pandemi ile birlikte öne çıkan mobilyada e-ticaret trendin de güçlü yer almak için harekete geçti. Kilimmobilya.com altyapısını yenileyen ve pandemi öncesine göre site üzerinden satışlarını yüzde 10 oranında arttıran marka, yurt dışındaki en önemli pazarı olan Amerika’da da Amazon ile anlaştı.
ABD’de partnerleri aracılığı ile mobilya centerlarda ürünlerinin tanıtım ve satışını gerçekleştiren Kilim Mobilya, Amazon’da da ürünlerini satışa çıkardı.
Anlaşma kapsamında oturma odasından salon takımına, yatak odasından yemek takımına, oturma grubundan panellere, ev tekstilinden aksesuarlara kadar çok geniş bir yelpazedeki ürünlerini Amazon üzerinden ABD’li tüketicilerle buluşturacak olan Kilim, bu iş birliğiyle ABD pazarındaki ciro oranını yüzde 20 artırmayı hedefliyor.
Saruhanlı’da Vefat…
Manisa'da borsaya gelen yılın ilk kuru üzümü 3 bin 500 TL'den alındı
İyi Partiden Koldere Çıkarması
Yunusemre Belediyesi yaz futbol okulu coşkuyla sona erdi
Manisa’da hastanelerde kare kod dönemi
Akhisar'da traktör kazası: Dede hayatını kaybetti, torunu ağır yaralandı
MCBÜ Rektörü Kibar'dan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a ziyaret
Denizli’de 2 bin litre kaçak alkol ele geçirildi
MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi
Aren bebeği hastanelik eden cani hakim karşısına çıkıyor
Kula'da kavun hasadı gerçekleşti
Yunusemre Belediyesi ekipleri kıraathanelerde vatandaşı dinliyor
Enişte-kayınbirader arasında tornavidalı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı
Araç içinde tüfekle vurulmuş halde bulundu
Otomobil yayaya çarptı: 1 ölü
Bozdoğan Belediye Başkanı Özel: "Partimdeyim, hiçbir yere gittiğim yok"
MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi
Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil
Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir
SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor
Hukukta yapay zeka dönemi
Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor
Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor
Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi
Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!
Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu
Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı
Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık
Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"
Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı
Soma'da gençlerin isteği yerine geldi
Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım
Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi
Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor
Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor