MANİSA - Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen törenle sona erdi.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Manisa´da çeşitli etkinliklerle kutlandı.  337 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Amatör Spor Haftası kapsamında muay thai, yüzme, judo ve badminton branşlarında müsabakalar düzenlendi.  Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 

AMATÖR SPOR LARA DETEK VERENLERE TEŞŞEKÜR PLAKETİ

Amatör Spor Haftası etkinlikleri, Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen törenle sona erdi.  Törene Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Hatun Sarıkaya, Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar, Tekvando İl Temsilcisi Gökay Budak, antrenörler, sporcular ve veliler katıldı. 

Kapanış töreninde konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın, ?Amatör sporu tabana yaymak, gençlere sporu sevdirmek, gençleri spor salonlarına ve spor alanlarına çekmek için çalışıyoruz. Bu amacımıza da Spor kulüplerimiz öncülük ediyor. Gençlerimize spor yaptırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Her zaman söylüyorum imkanlar kısıtlı ve keşke imkanlar daha fazla olsa da bütün kulüplerimize destek olsak. Geçtiğimiz gün Manisa genelinde futbol kulüplerimize destek yapıldı. Biz sadece bir branşa değil tüm branşlarımıza da destek verilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Diğer branşlar da faaliyet yapan 101 kulübümüz var. Bunları tek tek listesini çıkardık. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Daire Başkanına teslim etik. Bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e de iletim diğer ilçe belediyelerimiz de ellerinden geldiği kadar destek veriyorlar. İnşallah ilerideki günlerde diğer branşlarda Büyükşehir belediyemizden de destek alacağız. İnşallah bu kulüplerimize bir can suyu olur. Sizler de bu desteği sporcu yetiştirmede kullanırsınız. Sporcu sayısın da artış sağlamış oluruz. Manisa genelinde şuanda faul sporcu sayısı 10 bin 600´dür. Bu sayı bizim nüfusumuza göre çok az ve bunu hep birlikte daha yukarılara çekmemiz lazım. El ele verip Manisa´yı spor kenti haline getirmemiz lazım? ifadelerini kullandı. 

Tören sonunda protokol üyeleri tarafından amatör sporlara destek veren spor il temsilcileri, antrenörler ve spor muhabirlerine teşekkür plaketi verildi. Törende ayrıca amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.  



Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.10.2016 08:24:02 0
Tarih: 17.10.2016 08:24 Güncelleme: 17.10.2016 08:24
Haberi Sesli Oku