MANİSA - Dünya Şampiyonu unvanı ile Türkiye Şampiyonası´na katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor´un altın kızı Ayşe Begüm Onbaşı, tüm dallarda zirvede yer almayı başardı. Altın kız, çiftlerde partneri Mehmet Ercoş ile birinciliğe ulaşırken, yeşil-beyazlı sporcular trio dalında da zirvede yer alarak Manisalıların gurur kaynağı oldu. 
Mersin´de 3-5 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Cimnastik Şampiyonasında Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Şubesi sporcuları, başarılı performansıyla sporseverleri mest etti. Dünya Şampiyonası unvanıyla şampiyonaya katılan sporcu tüm dallarda birinciliğe ulaştı. Çiftlerde partneri Mehmet Ercoş ile de birinciliği elde eden altın kız, trioda da takım arkadaşlarıyla zirvede yer alarak şampiyonada tüm kategorilerde altın madalyaya ulaştı.
Yeşil beyazlı sporcuların elde ettikleri başarının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, "Mersin´de düzenlenen Türkiye Cimnastik Şampiyonasında sporcularımız elde ettikleri derecelerle göğsümüzü bir kez daha kabarttılar. Başarılı sporcularımızı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum." dedi.



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.03.2017 11:57:04 0
Tarih: 06.03.2017 11:57 Güncelleme: 06.03.2017 11:57
Haberi Sesli Oku