Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı İlçe Başkanlığı, MHP´nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş´in vefatının 20. yılı dolayısıyla lokma döktürüp, Mevlid- i şerif okuttu.

Parti binasının önünde düzenlenen lokma hayrına MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, MHP´li Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Aydoğan, Ahmet Tunbalı, parti yönetimi, Cem Çöllü ve partililer katıldı.

Anma töreninde, İlçe halkına ve alışveriş için Salı pazarına gelen vatandaşlara gün boyu lokma dağıtıldı.

MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, burada yaptığı konuşmada, ?Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş´i vefatının 20 yılında rahmet, minnet ve şükranla anmak için bu gün ilçe teşkilat binamız önünde lokma döktürüp, mevlit-i Şerif okutuyoruz.? Dedi.

Ulu şunları söyledi; ?Tarihe biçim ve yön veren her büyük milletin ruhlu, ağır çileli öncü liderleri vardır. Bu önderler, milletin yaşama ve gelişme idaresine güç veren, milli potansiyelin harekete dönüşümünü sağlayan sarsılmaz liderdir. Tüm Türk Dünyasını kendi şahsında bir çatı altında toplamış olan Başbuğumuz gönüllere işleyen bir Türk-İslam savaşçısıydı. Davamızın kuru bir siyasetten ibaret olmadığını her fırsatta haykıran, kızıl düşmanlara, bölücü hainlere korku salan başbuğumuz 20 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Biz liderimiz, Başbuğumuzun bize bıraktığı kutsal davamızı son nefesimize kadar yaşatacağız. Başbuğumuzun fikirlerini ve mücadelesini asla unutmayacak ve unutturmayacağız. Bu anlamda rahmetli başbuğumuzu buradan rahmetle yâd ediyoruz?

 



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 5.04.2017 17:50:33 1093 0
Tarih: 05.04.2017 17:50 Güncelleme: 05.04.2017 17:50
Haberi Sesli Oku