SARUHANLI/ALİBEYLİ - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, daha temiz, sağlıklı ve güvenli dereler için yürüttüğü çevre koruma çalışmaları Saruhanlı´ya bağlı Alibeyli Mahallesi ile devam ediyor.

İl genelinde başlattığı dere temizlik çalışmalarıyla mahallelerdeki kirlilik ve kötü koku sıkıntılarını ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalılar için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Saruhanlı´nın Alibeyli Mahallesi´nde yer alan derede çalışmalarına başladı.

Bin metre uzunluğundaki ıslahsız yaş derede gerçekleştirdiği temizlik işinin tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntı son bulmuş olacak. Mahallelerinde yer alan derenin yağışlı havalarda yarattığı olumsuz durumu MASKİ´ye bildirir bildirmez dere temizlik çalışmalarının başladığını ifade eden Alibeyli Mahalle Muhtarı Ferhat Badak, mahalle sakinleri olarak çok mutlu olduklarını söyledi. Muhtar Badak, mahallenin geçmişten beri süregelen sıkıntılarına MASKİ´nin anında çözüm üretmesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, hizmetler için teşekkür etti.  



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 2.03.2017 10:14:31 597 0
Tarih: 02.03.2017 10:14 Güncelleme: 02.03.2017 10:14
Haberi Sesli Oku