Tarih: 12.09.2015 16:21

Alibeyli´de Şehitleri Unutulmadı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI/ALİBEYLİ - Saruhanlı İlçesine bağlı Alibeyli mahallesinde terör olaylarında şehit düşen güvenlik görevlileri için mevlit okutup Lokma hayrı yapıldı. 

Programa, Manisa Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Erkan Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ardından Alibeyli Mahallesi Muhtarı Ferhat Badak Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, ?Ülkemizde son günlerde artan terör olaylarıyla şehit düşen tüm güvenlik güçleri için Mevlidi şerif okutup lokma hayrı yaptıklarını kaydetti.

Alibeyli Mahallesinde vatandaşlarla birlikte karar alarak bu programı düzenlediklerini belirten Badak, ?Terörü bir kez daha lanetliyor, hain terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Okutmuş olduğumuz mevlidi şerif ve yapmış olduğumu lokma hayrı şehitlerimizin ruhuna ulaşsın. Emeği geçen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.? Dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —