MANİSA - Yıkımı gerçekleştirilen Ali Rıza Çevik Ortaokulu’nun yerine merhum Münire Bayer adına yaptırılacak olan 32 derslikli okul yapımı için imzalar atıldı.

Şehzadeler İlçesinde depreme dayanıklılık bakımından yetersiz olması sebebiyle yıkımı gerçekleştirilen Ali Rıza Çevik Ortaokulu’nun yerine Hayırsever İş İnsanı Mustafa Ali Bayer tarafından eşi merhume Münire Bayer adına yaptırılacak olan 32 derslikli okulun protokolü Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında imzalandı.

Okul yapım işi protokol imza töreni; Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve Manisa Bayer Traktörleri Ana Bayii Sahibi ve Hayırsever Mustafa Ali Bayer’in katılımlarıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Ali Rıza Çevik Ortaokulunun 1200 öğrencisi bulunduğunu ve şehrin önemli okullarından biri olduğunu söyleyen İl Mili Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, 32 derslikli okulun yapımını üstlenen Hayırsever İş İnsanı Mustafa Ali Bayer’e teşekkür etti.

Yapılacak en güzel hayırlardan birisinin okul yapımı olduğunu söyleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de “Orada eğitim-öğretim devam ettikçe, öğrencilere birer harf öğretildikçe sevap hanenize bunlar yazılacaktır. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak okulun yapımında hem proje noktasında, hem de çevre düzenlemesi noktasında destek olacağız” dedi.

Hayırsever İş İnsanı Mustafa Bayer ise yaptığı konuşmada, 8 yıl önce vefat eden eşi adına uzun zamandır okul yaptırmak istediğini ve yapılacak okulun kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu söyledi.

‘Bir yerde memleketim diyebilen sayısı arttıkça orası kalkınır’

Hayırsever İş İnsanı Bayer’e eğitime sağladığı katkı nedeniyle teşekkür eden Vali Yaşar Karadeniz yaptığı konuşmada “Burada yapacağınız hayırla öncelikle hem eşinizin adı sürekli olarak yaşayacak, hem de yaptıran olarak sizin adınız dolaylı olarak yaşayacak.  Her şeyden daha da önemlisi orada okuyan her çocuk için sizlere sevap yazılacak. Bu anlamda okul yapımı farklı ve önemli bir hayırdır. Ülke geneli açısından baktığımızda, bir yerde hayırseverlik ve insanların paylaşma duygusu ne kadar yüksek ise sadece ben demeyip memleketim diyebilen insanların sayısı ne kadar çok ise orası o kadar çok gelişmiş ve kalkınmış oluyor. Bu anlamda memleketinize de katkıda bulunmuş oluyorsunuz, bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Tören; Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında, Hayırsever İş İnsanı Mustafa Bayer ve kurum temsilcilerinin protokole imza atması ile son buldu.



Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 29.03.2022 12:50:00 0
Tarih: 29.03.2022 12:50 Güncelleme: 29.03.2022 12:50
Haberi Sesli Oku