ASAYİŞ - Bursa´da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobil alev aldı. Sürücü ağır yaralandı. Araç tamamen yanarken araçtan çıkarılan Kuran-ı Kerim´in zarar görmemesi hayrete düşürdü.

Edinilen bilgiye göre, Bursa - İzmir yolu üzerinde Bursa istikametine gitmekte olan Ünal Tura kontrolündeki 16 L 1194 plakalı otomobil Üniversite Kavşağı civarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Takla atıp orta refüje düşen otomobil alev aldı. Alevler çok kısa sürede otomobilin her yerini sararken sürücü Ünal Tura otomobilin içinden kaçmayı başardı. O sırada yoldan geçmekte olan diğer sürücülerin 112 Acil ekiplerine ve İtfaiye ekiplerine haber vermesiyle ekipler kısa sürede kaza yerine geldi.

Yaralı sürücü Tura Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Yanan araca ise itfaiye ekipleri müdahale etti. Bir süre soğutma çalışması sürdüren itfaiye ekipleri yola dağılan otomobilin parçalarını ve kazanın etkisiyle saçılıp tehlike arz eden refüj taşlarını da yoldan temizledi. Küle dönen otomobilden hiçbir şey sağlam çıkmazken bir itfaiye erinin dikkatli çalışması sonucu otomobilin içinde yanmamış halde bir Kuran-ı Kerim bulundu. Yanmayan Kuran-ı Kerim görenleri hayrete düşürdü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 9.10.2015 08:55:54 524 0

Tarih: 09.10.2015 08:55
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00