MEDYA - Her yıl dünyanın en ünlü top modellerini ağırlayan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez iki efsaneyi aynı podyumda buluşturuyor.

2 Aralık’ta Londra’da Victoria’s Secret defilesinde milyon dolarlık dansöz giysisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Alessandra Ambrossio, ayağının tozuyla Antalya’ya gelecek. 9 Ocak’ta Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak defileye çıkacak olan top modele, ünlü şarkıcı Dr. Alban eşlik edecek. “It’s My Life” adlı şarkısı ile 90’lı yıllarda fırtına gibi esen ve müzik kariyerine Moskova’da devam eden Dr. Alban, defile günü Alessandra Ambrossio ile aynı podyumu paylaşacak. Defilede sahne alacak olan Dr. Alban, unutulmaz şarkısıyla büyük bir şova imza atacak.

2015 ilkbahar-yaz kreasyonlarından oluşan 4 ayrı markanın ürünlerini sergileyecek olan Alessandra Ambrossio, aynı akşam düzenlenecek olan ve bir gelenek haline gelen after party’ye de katılacak. Rap ve hip hop müziğin ünlü ismi Nijeryalı Dr. Alban ise çoğunluğu yabancı olan yaklaşık 5 bin hayranına bir konser verecek.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 27.11.2014 08:59:59 683 0

Tarih: 27.11.2014 08:59
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00