Anahtar Kelimeler: Albayrak yaşına girdi

Albayrak ÇKSM 1 yaşına girdi
Turgutlu Belediyesinin sunduğu imkanlarla Türkiye’de bir ilke imza attığı Albayrak Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi bir yaşını doldurdu. Birinci yıla özel olarak düzenlenen programda mutlu anlar yaşandı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın göreve başlamasından bu yana eğitimde fırsat eşitliği hedefiyle ardı ardına projelere imza atan Turgutlu Belediyesi, geçtiğimiz yıl kapılarını açtığı Albayrak Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde bir yılı geride bıraktı. Okul öncesi eğitimi ve üç öğün ücretsiz beslenme olanağıyla Türkiye’de örnek teşkil eden merkezde eğitim alan çocuklar, kuruluş yıl dönümüne özel düzenlenen kutlamada doyasıya eğlendi.
Kutlama programına Turgutlu Belediye Başkanvekili Faysal Teterbaş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık da katılarak miniklerle bu anlamlı günü paylaştı.

"Çocuklarımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz"
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcı Hüseyin Maliz, "Okul öncesi eğitimi, üç öğün beslenmeyi ücretsiz sunarak tüm Türkiye’ye örnek olduğumuz ve bugüne kadar yaklaşık 1000 çocuğumuza eğitim verdiğimiz Albayrak Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin birinci yaşı için düzenlenen programa Başkanvekilimiz Faysal Teterbaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Bülent Gökmen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Emrah Kanık ile birlikte katıldık. Çocuklarımızın en güzel yaşlarında yanı başında olmaya devam edeceğiz" dedi.



Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 9.07.2025 15:34:00 766 0
Tarih: 09.07.2025 15:34 Güncelleme: 09.07.2025 15:36
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri