ALAŞEHİR - Alaşehir Belediyesi `Allgau-Orient` Doğu Batı Dostluk ve Barış Rallisi ekibini Alaşehir'de konuk etmek için bekliyor. 
Alaşehir Belediye başkanı Gökhan Karaçoban düzenlediği basın toplantısında Ralli ekibinin Alaşehir'de konuk edileceğini söyledi. Alaşehir Belediye başkanı Gökhan Karaçoban, Alaşehir'de konuk edecekleri rallicilerin Yeşilyurt Mahallesi'nde karşılanacağını, buradan 80 kilometrelik bir etaptan oluşan, şehrin doğu sınırı sayılan Yeşilyurt Mahallesi ile başlayıp, Gümüşçay, Killik, Ilgın, Caberfakıllı, Işıklar, Tepeköy, Piyadeler, Gürsu, Kavaklıdere, Yeniköy, Şahyar ile devam edip Alaşehir şehir merkezi ile son bulacağını kaydetti. 20-21 Mayıs günleri Alaşehir'de konaklayacak olan Ralliciler Alaşehir'den Dalaman'a hareket edecekler.
Karaçoban, "İlçemizde konuk edeceğimiz 21 ülkeden 113 takım, 670 katılımcı, 339 klasik otomobille ilçemizde belirlenen güzergahta ralli yapacaklar. Rallicilere Killik Mahallesi Su Deposu Tepesi ve Alaşehir Toptepe'den şehrin görünüşüyle ilgili görüntü ve fotoğrafların çekilmesi, Saint Jean Kilisesi inceleme, Alaşehir Engelliler Derneği'ni ziyaret ve incelemelerin yapılması adı altında dört tane ödev verdik. Güzergahta yol boyunca Alaşehir'i tanıtıcı afiş ve levhalar yerleştirdik. Amacımız ilçemizin dünya çapında tanıtılması, sosyal kalkınmaya katkı sağlanması. 670 katılımcının Alaşehir'de bir gece konaklamasıyla esnafımıza ekonomik katkı sağlaması. Dünyaca ünlü uçsuz budaksız Sultaniye üzüm bağlarımızın tanıtılması. Bu açıdan bu etkinliği çok önemsiyoruz. Halkımızın etkinliğe destek olması, sosyal ve kültürel anlamda katkıda bulunmasını istiyoruz." dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

Saruhanlı Halk Eğitimi Merkezi’nden Öğretmen ve Kursiyerlere Akhisar Gezisi

Saruhanlı’da Polis Haftası Ziyareti: Emniyet Teşkilatından Kaymakam Murat Acar’a Anlamlı Buluşma

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde Anlamlı Teşekkür: Hasta Memnuniyetine Gönül Veren Sema Hanım Ödüllendirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden Ulusal Kanser Haftası’nda Farkındalık Etkinliği

Evlerine 20 kilometre kala kazada can veren 7 kişinin kimliği belli oldu

Şüpheli ölüm! 53 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Tiyenli Mahallesi’nde Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Salihli’de fuhuş operasyonu: Yabancı uyruklu 2 kadın yakalandı

Saruhanlı’da Velilere Yönelik “Çocuğumu Anlıyorum” Semineri Düzenlendi

Manisa'da Gediz Nehri'nin taşması sonucu bağlar su altında kaldı

Yılmaz Mahallesi’nde Kavşak Düzenlemesi... GÜNDÜZÜ AYRI, GECESİ AYRI GÜZEL OLDU

Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıl dönümünde anlamlı ziyaret

Saruhanlı’da Bir Günde 470 Kg Atık Pil Toplandı

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba ve Seyitoba Mahallelerine Güvenlik Kamerası Sistemi Kurdu

SARUHANLI’DA HATAY - TRABZON KÜLTÜR BULUŞMASI BAŞLIYOR

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MAZOT 100 LİRAYA DAYANDI, İKTİDAR AKARYAKITTA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR, SAVAŞIN BEDELİNİ VATANDAŞIMIZ ÖDÜYOR”

Harcırahmanlıspor 4 Köşe: Lider Kayıpsız İlerliyor

Başbuğ Alparslan Türkeş, Vefatının 29. Yılında Saruhanlı’da Anıldı

Yaşlı adam hayatına son verdi

Saruhanlı Köy Yollarında Domuz Tehlikesi: Sürüyle Karşılaşan Sürücü Kazayı Ucuz Atlattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 15.05.2015 09:36:18 0
Tarih: 15.05.2015 09:36 Güncelleme: 15.05.2015 09:36
Haberi Sesli Oku