ALAŞEHİR - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından aziz şehitlerimizi anmak adına başlatılan anma ve hayır programı Alaşehir ilçesinde devam etti. 29 yıl önce Tunceli’de teröristlerce girilen çatışmada vurularak şehit olan Komiser Süleyman Avşar adına düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 29 Aralık 1993 tarihinde görev yaptığı Tunceli ili Nazimiye İlçe Emniyet Müdürlüğünde terör saldırısı sonucu şehit olan Süleyman Avşar adına anma ve hayır programı düzenledi. Alaşehir ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde düzenlenen programa Şehit Avşar’ın annesi Zehra Avşar, kardeşi Bilgin Avşar, yengesi Ayşe Avşar, yeğenleri Süleyman ve Süleyhan Avşar’ın yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Bilbay, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Alaşehir MHP İlçe Başkanı Necdet Türk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaşehir Şube Başkanı Osman Saraç ve muharip gaziler, Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağatay Yayla katılım sağladı.

Şehit Komiser Süleyman Avşar adına Kuran-ı Kerim okundu ve Mobil İkram Aracı ile pilav hayrında bulunuldu. Programın sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, şehit annesi Zehra Avşar’a Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan içerisinde Yasin-i Şerif, tespih ve Türk Bayrağı’nın yer aldığı hediyeleri takdim etti. Anne Avşar, düzenlenen mevlit programı için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.01.2023 08:54:00 1509 0
Tarih: 01.01.2023 08:54 Güncelleme: 01.01.2023 08:54
Haberi Sesli Oku