Alaşehir'de ertelenen Aleyna Tilki coşkuyla gerçekleşti
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz ay yağmur dolayısıyla ertelenen Aleyna Tilki konseri coşkuyla gerçekleştirildi.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, Alaşehir’in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü popçu Aleyna Tilki, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Daha önce yağmur nedeniyle ertelenen konser, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda soğuk havaya rağmen büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan Aleyna Tilki, birbirinden güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi.
Tilki, konser sırasında yaptığı konuşmada, "Önceki gelişimde yağmur nedeniyle konserimizi veremedik. Bari sahneye çıkıp bir el sallayayım dedim ama mikrofon bile çalışmıyordu, ertelemek zorunda kaldık. Bugün sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum" dedi.
Konser sonunda Aleyna Tilki’ye, Alaşehir’in dünyaca ünlü Sultaniye üzümü hediye eden Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, sanatçıya teşekkür ederek, "5 Eylül günü Aleyna bizlerle beraberdi ancak hava muhalefeti nedeniyle sahneye çıkamadı. Bugün hiçbir ücret talep etmeden bizlerle oldu. Kendisine sizler adına teşekkür ediyorum. 24 Haziran 1920’de başlayan işgal, 5 Eylül 1922’de Türk ordularının Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Alaşehir’e girmesiyle sona erdi. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimize rahmet, minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Alaşehir’in kadını da erkeği de efedir. Bu direnişte atalarımızın emeği var, onların ruhu şad olsun" dedi.
Meydanda Filistin ve Türk bayraklarıyla destek veren vatandaşlara da seslenen Başkan Öküzcüoğlu, "Filistin’de bir dram yaşanıyor, insanlık ayıbı yaşanıyor. Çocukların yüzde 80’i yatağa aç giriyor, yardım konvoylarına el konuluyor. Onların işbirlikçileri de bu drama seyirci kalıyor. Biz Filistin’in arkasındayız, işbirlikçilerinin karşısındayız ve bu zulmün sona ermesini istiyoruz" diye konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 11.10.2025 09:44:00 1587 0
Tarih: 11.10.2025 09:44 Güncelleme: 11.10.2025 10:49
Haberi Sesli Oku