ALAŞEHİR - Alaşehir ilçesinde sobadan çıkan karbonmonoksit gazıyla zehirlenen Ömer Kocatürk (83) hayatını kaybetti, oğlu Yaşar Kocatürk (54) ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Alaşehir ilçesine bağlı Sobran Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süre önce eşini kaybeden ve yalnız yaşayan Ömer Kocatürk, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra uykuya daldı. Babasının yalnız kalmaması için geceleri yanında kalan oğlu Yaşar Kocatürk de gecenin ilerleyen saatlerinde babasının kaldığı odaya giderek orada uyudu. Sabah saatlerinde baba oğuldan haber alamayan yakınları eve gelip kontrol ettiklerinde baba ve oğlu baygın halde buldu. Yakınları durumu hemen 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri baba Ömer Kocatürk´ün hayatını kaybettiği belirlendi. Oğlu Yaşar Kocatürk ise Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk incelemede, baba ve oğlunun kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edildi.
Acı haberi alan Kocatürk ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba Ömer Kocatürk´ün cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu´na kaldırıldı. Evli ve üç çocuk babası Yaşar Kocatürk´ün ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 17.02.2018 16:39:55 635 0
Tarih: 17.02.2018 16:39 Güncelleme: 17.02.2018 16:39
Haberi Sesli Oku