ALAŞEHİR - Alaşehir Belediye Meclisi 2018 yılının ilk toplantısında komisyon raporları ve gündemdeki maddeleri tek tek görüşerek karara bağladı.
Alaşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi´nde Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban başkanlığında gerçekleşti.
Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban toplantının başında tüm Alaşehirliler ve meclis üyelerinin 2018 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti. Aralık ayı meclis karar özetinin oy birliğiyle kabul edilmesinden sonra meclisin gündeminde olan maddeler Başkan Karaçoban tarafından tek tek okunarak oylamaya sunuldu.
Alaşehir Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimini yapacak olan Denetim Komisyonunda yer alacak isimler gizli oylama neticesinde belli oldu. 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi ve Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 22. maddesi hükmü gereğince yapılan seçim sonucunda Hüseyin Özbek, Cevdet Erim, İbrahim Doğan, Fedai Kozan ve Adnan Başoğul denetim komisyonuna seçildi. 
2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 8. maddesi 2 ve 3. bendi, 2886 sayılı kanunun 9. maddesi ve 3194 Sayı İmar Kanunun 17. maddesine istinaden tahmini bedel tespitleri için Kıymet Takdir Komisyonuna Hasan Alıcı, Ahmet Öküzcüoğlu, İbrahim Balık, Kerim Demir, Halil Çakmak ve Halil Ozan Yıldız seçildi. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, komisyonlara seçilen üyelere çalışmalarında başarılar diledi.
Alaşehir Belediyesi Alzheimer Hastalığı Danışma Merkezine ilişkin görev ve çalışma yönetmeliğinin de görüşüldüğü meclis toplantısı sonunda Alaşehir Belediyesinin 2017 yılı boyunca yapmış olduğu faaliyet ve çalışmaların sinevizyon gösterimi ile sunumu yapıldı. 
Ocak ayı çalışmalarını tamamlayan Alaşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı için 6 Şubat 2018 Salı günü yeniden bir araya gelecek.



19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.01.2018 08:31:30 603 0
Tarih: 03.01.2018 08:31 Güncelleme: 03.01.2018 08:31
Haberi Sesli Oku